Per a tu Dona,Mare,Esposa...

Consultas

Visita nuestra nueva web!!!

miércoles, 23 de diciembre de 2015

En mi nacerá la aurora



 "La imagen del sol de la mañana en una gota de rocio es el sol. El reflejo de la vida en vuestra alma es la vida.
La gota de rocio refleja la luz porque es una misma cosa con la luz y vosotros reflejais la vida porque vosotros y la vida sois uno.
Cuando caiga sobre vosotros la oscuridad, decid: "Esa oscuridad es la aurora todavia no nacida; y aunque estê la noche en mí en pleno parto, en mí nacerá la aurora como nace en las montañas." (K.Gibran)

Estamos atravesando el solsticio de invierno que corresponde a la festividad cristiana del nacimiento de Jesus o Yeshua. Pero en realidad en diferentes culturas y paises se ha celebrado el nacimiento de una divinidad solar la cual nacia a la Luz en la profunda noche oscura...de la tierra. En esa epoca del año ha nace un niño divino, puro y luminoso que representa la semilla que comienza el largo y aventuroso viaje hacia el renacer.  Tambien  podria representar el momento del año de maxima oscuridad en la que evocamos la luz del sol que a partir de este momento estará siempre mas presente en la tierra con su calor y su luz. No es casualidad que en esa epoca llenamos las calles y nuestras casas de Luz, esa luz que invocamos exteriormente es una luz que tambien podemos despertar adentro de nosotras : "esa oscuridad es la aurora todavia no nacida y aunque estè la noche en mí en pleno parto en mí nacerá la aurora como nace en las montañas".
Puede ser muy bonito conectar con nuestra niña o niño divino interno, esa parte inocente e luminosa que representa la esperanza, la vida en todo su pontencial...como una semilla en la oscuridad de la tierra: todo es posible! Todo puede cambiar, todo lo que nos parece oscuro e dificil puede dar vida...y en un momento dado, cuando el tiempo es maduro, transformarse en algo maravilloso, vivo y creativo. 


Hablando del parto de la madre tierra, de nacimiento y de luz, les comunico que el DOMINGO 17 DE ENERO volvemos a iniciar  "El  camí  cap  a  la  tenda  roja" ...leer mas abajo porfavor :

Hola a totes,
som la Marina i la Sofia, creadores del projecte "El Camí cap a la Tenda Roja".
Al gener 2016 tornem a proposar la tercera edició d'aquest cicle de trobades en clau femenina.

Aquesta vegada ho farem en nou lloc molt especial i màgic "Terra Per Donar" a Tarroja de Segarra, molt a prop de Cervera.

Per les que no vau poder assistir a cap presentació, us adjuntem un PDF que resumeix l'essència del projecte, és molt important que us ho mireu amb calma i atenció i si ressona amb vosaltres i amb el moment vital en el que esteu, bé doncs estarem encantades d'acompanyar-vos en aquest camí fet de descobertes i retrobaments.

Serà un camí on tocarem gairebé tots els aspectes del "ser dona" incloent-hi la maternitat (vista, viscuda o anhelada), perquè ser dona implica ser mare i ser mare implica gestar-nos primer com a dones.

DURADA:
El curs comença diumenge 17 de gener i acaba el 19 de Juny (9 trobades en total diluïdes en 6 mesos).
L’HORARI és de 10:00h a 17:00h (Excepte dissabte 18 de juny que començarem a la tarda per acabar quan ja estigui fosc)  
El calendari i el temari ho trobareu adjunt.

LLOC:
Les trobades les fem a Tarroja de Segarra (al PDF surt) un poble mol accessible des de la A2 i des de l'Eix (sortida Cervera).
Tot i amb això hi haurà un diumenge de l'abril que anirem a visitar la casa de parts Aura Naixement (a Igualada).
L'ultima nit, intentarem passar-la totes juntes a Terra Per Donar... serà fantàstic perquè s'escau amb lluna plena. 

PONENTS:
El curs el dinamitzem la Sofia i la Marina però també hem volgut convidar dones especials que enriquiran encara més el Camí cap a la Tenda Roja:
al gener tindrem a la Laura Ràfegas fisioterapeuta del sòl pelvià
a l'abril tornarem a tenir amb nosaltres a la Àngels Massaguè (discipula de la  Blandine Calais Germain i col·laboradora de la Núria Vives) 
al maig amb la Maria Teresa Moncunill llevadora i directora de la casa de parts AuraNaixement visitarem la casa i parlarem del part 
i al juny tindrem un vespre/nit de pura alegria i cant amb la Rosa Zaragoza.

PREU:
El preu total de tot el cicle són 600€ i inclou les 9 trobades.
El preu no inclou els àpats i l'allotjament de la nit del cap de setmana de juny.

La modalitat de pagament és la següent:
100€ de paga i senyal per reservar la plaça al desembre.
100€ al mes des de gener fins maig.

Si al desembre no podeu pagar la paga i senyal al gener haureu d'abonar 200€.

La paga i senyal és un compromís de participació a totes les trobades i no es tornarà en cas de no acabar tot el cicle

ÀPATS I ALLOTJAMENT:
En el lloc on farem les trobades "Terra per Donar" ens ofereixen la possibilitat de cuinar ells el dinar per un preu de 10€. Seria dinar vegetarià macrobiòtic. En tot cas, si preferiu, podeu endur-vos el vostre dinar des de casa.

Allà mateix, hi ha la possibilitat de quedar-se a dormir per un preu molt assequible de 5€ i si finalment no us sentiu còmodes dormint allà, us donarem alternatives diferents (sobre la marxa ho anireu decidint).

Això és tot, ens quedem a l'espera de que ens digueu alguna cosa i estem a disposició vostra per qualsevol dubte i consulta.

Una abraçada molt gran i, si realment teniu intenció de participar, apunteu-vos perquè les places són limitades.

Sigui quina sigui la vostra destinació...que tingueu bon camí.

--

...un itinerari dinàmic, sensorial, corporal, divertit i sobretot profund.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

un comentario siempre es bienvenido. Gracias